VACATURE TRAINER HEREN WATERPROOF AMSTERDAM

(Amsterdam) Waterproof is op zoek naar een enthousiaste trainer die per september 2020 aan de slag wil gaan als hoofdtrainer van de herenselectie.

Onze heren

Vanaf september 2020 starten de heren van Waterproof met het spelen van de KNZB wedstrijden. De groep bestaat uit ongeveer 30 KNZB-spelers tussen de 22 en 45 jaar oud die de ambitie hebben om gezamenlijk het waterpolospel te verbeteren en als team gedurende het jaar te groeien tijdens de KNZB wedstrijden. In de groep zitten een aantal sterkte spelers met veel waterpolo-ervaring aangevuld met enkele spelers met minder ervaring maar wel de gedrevenheid om te groeien.

Doordat er gestart wordt met een nieuw team is er veel enthousiasme (en commitment) onder de leden om gezamenlijk te groeien in het waterpolospel. Naast de wedstrijden worden er ook regelmatig sociale activiteiten ondernomen.

Over jou als trainer/coach 

Als trainer/coach van de herenselectie sta je twee keer per week langs de badrand. Een keer om de training te verzorgen aan de KNZB leden op de dinsdagavond en een keer om de wedstrijden van de Heren 4 te coachen (op zaterdag/zondag). Doordat het een startend team is met een verschil in niveau zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer die het leuk lijkt om dit team vanaf de start af aan op te bouwen. De mannelijke spelers kijken uit naar de start van het seizoen en we hopen dat je hierin een mooie uitdaging ziet.

Ben jij die enthousiaste trainer die het team wil trainen, verbinden en er energie van krijgt het team te zien groeien dan komen we graag met jou in contact!

Enthousiast geworden? Mail dan naar amsterdamwaterproof@gmail.com

Amsterdam Waterproof is de LHBTI waterpoloclub van Amsterdam. Onze vereniging bestaat uit 50 spelers (grotendeels mannen aangevuld met een paar vrouwen). Per september 2020 starten we met een herenteam om KNZB te spelen.

123 thoughts on “VACATURE TRAINER HEREN WATERPROOF AMSTERDAM

  1. erotik Reply

    Ich habe hier einige ausgezeichnete Sachen gelesen. Auf jeden Fall Preis Lesezeichen für einen erneuten Besuch. Ich frage mich, wie viele Versuche Sie unternehmen, um eine so hervorragende informative Website zu erstellen. Letti Krishna Omarr

  2. erotik izle Reply

    One can learn something new here everyday. Im a regular for most of those blogs, but still didnt know about a couple of them. Chiarra Brendan Chladek

  3. Marvinded Reply

    xion cash заработок, xion site, xion cash, xion cash лидеры, xion ru, ксион кидалово, xion кидалово, xion, ксин кэш, xion аферисты

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *