SloterparkbadPresident Allendelaan 3, 1064 GW Amsterdam

VACATURE TRAINER M/V WATERPROOF AMSTERDAM

July 6, 2021by admin0
trainercoach

(Amsterdam) Waterproof is op zoek naar een enthousiaste trainer die per september 2021 aan de slag wil gaan als hoofdtrainer van de selectie.

Onze selectie

Vanaf september 2021 starten de heren van Waterproof met het spelen van de KNZB wedstrijden. De groep bestaat uit ongeveer 30 KNZB-spelers tussen de 22 en 45 jaar oud die de ambitie hebben om gezamenlijk het waterpolospel te verbeteren en als team gedurende het jaar te groeien tijdens de KNZB wedstrijden. In de groep zitten een aantal sterkte spelers met veel waterpolo-ervaring aangevuld met enkele spelers met minder ervaring maar wel de gedrevenheid om te groeien.

Doordat er gestart wordt met een nieuw team is er veel enthousiasme (en commitment) onder de leden om gezamenlijk te groeien in het waterpolospel. Naast de wedstrijden worden er ook regelmatig sociale activiteiten ondernomen.

Over jou als trainer/coach

Als trainer/coach van de herenselectie sta je twee keer per week langs de badrand. Een keer om de training te verzorgen aan de KNZB leden op de dinsdagavond en een keer om de wedstrijden van de heren te coachen (op zaterdag/zondag). Doordat het een startend team is met een verschil in niveau zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer die het leuk lijkt om dit team vanaf de start af aan op te bouwen. De spelers kijken uit naar de start van het seizoen en we hopen dat je hierin een mooie uitdaging ziet.

Ben jij die enthousiaste trainer die het team wil trainen, verbinden en er energie van krijgt het team te zien groeien dan komen we graag met jou in contact!

Enthousiast geworden? Mail dan naar amsterdamwaterproof@gmail.com

Amsterdam Waterproof is de LHBTI+ waterpoloclub van Amsterdam. Onze vereniging bestaat uit 50 spelers (grotendeels mannen aangevuld met een paar vrouwen). Per september 2021 starten we met een herenteam om KNZB te spelen.

Leave a Reply

WOULD YOU LIKE TO JOIN OUR WATER POLO CLUB?

MEET WATERPROOF

Follow us on socialmedia and do not hesitate to contact us for more information about our club!